TT-Line – Porten till semestern!

von 16 jul 2019Att Göra
Sommarkänsla ombord på TT-Line

Luta dig tillbaka och njut av en mysig överfart med modern och svensk atmosfär. Koppla av och umgås med familj och vänner medan TT-Line tar dig en bit på vägen. Vart du än är på väg är Trelleborg den bästa utgångspunkten med många destinationer och valmöjligheter. Med mer än 55 års erfarenhet av båtresor är TT-Line unika med att trafikera både till Travemünde, Rostock, Klaipeda och Swinoujscie från en hamn. Trelleborg är helt enkelt porten till kontintenen och porten till din semester. Sköna vägen söderut till Europas pärlor går från Trelleborg.

Välkommen ombord till det lilla rederiet med det stora hjärtat.

Svensk fika ombord!

Swedish Fika ombord på TT-Line

Vad är mysigare än en fika med havsutsikt. Blunda och njut av vågornas brus och solens varma strålar. Det finns alltid tid med en fika och något sött till kaffet är ett måste. Fika och god mat är en viktig del av en bra semester. Den svenska fikatraditionen sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Under mitten av 1800-talet började kvinnor att bjuda hem varandra på kafferep för att umgås under lite mer lättsamma former. Ordet ”Fika” kom till runt 1910 då man i så kallat backslang kastade om stavelserna i ordet kaffi (dialekt för kaffe) och fick på så sätt fram ordet fika. Fikat är kanske något av det mest svenska vi har ”The Swedish Fika” är känt i nästan hela världen och finns nu också att njuta av ombord på TT-Lines färjor.

Massor av kul shopping i SEA & SAVE bordshopp

SWEDEN-LOVE

Håll utkik efter TT-Lines SWEDEN-LOVE stämpel ombord. Alla svenska godsaker, specialiteter och specialerbjudanden i restaurangerna och i SEA & SAVE Bordshop har denna stämpel för att ni ska känna er som hemma. Passa på att shoppa parfymer, kosmetika och goda drycker till förmånliga priser. Njut av livet lite långsammare ombord på TT-Lines färjor söderut.

Gör din egen hamburgareNågra andra nyheter ombord är den nya hamburger stationen som ingår i sommar lunchbuffén och som är poppis bland både barn och vuxna. Här skapar man sina egna favoritburgare och kan välja på många goda tillbehör. När all mat och dryck är avnjuten är det skönt att koppla av och få sol på näsan ute på soldäck. Ombord erbjuder TT-Line även olika svenskinspirerade smörgåsar med sill och räkor och en svensk öl smakar gott till. Njut av sommaren tillsammans med TT-Line. Vi ses ombord.  Boka din bilsemester >>

Skriv en kommentar

två × 4 =